izdelava plastenk rupar

O podjetju

oPodjetjuV letu 1978 smo se zaradi kapacitet orodjarne in njene kvalitete odločili, da začnemo razvijati nova orodja; orodja za pihano plastiko.

Od nakupa prvih strojev za pihanje leta 1978 zadovoljujemo kupce naše embalaže po celi Sloveniji.

Sedanji kupec želi imeti vse na enem mestu, zato skupaj z našimi orodjarji in oblikovalci načrtujemo in izdelamo pihano embalažo od plastenke do zamaška.

Oglejte si naš celoten katalog izdelkov (8,6 Mb)

V našo embalažo lahko polnite kis, sadni sirup, olja, herbicide in tudi druge tekočine, vključno z agresivnimi snovmi. Tehnologija ekološko osveščene Evrope je ekološko razgradljiva PET embalaža. V začetku leta 1995 smo tudi mi ponudili Slovenskemu trgu to embalažo. S tem korakom, ki ni lahek je tudi naša obratovalnica stopila v Evropo. Ne bo vam žal, če nas pokličete, da se skupaj dogovorimo za sestanek in poskušamo zadovoljiti vaše potrebe in želje glede oblikovanja in aizdelave embalaže od 0.2, do 5 litrov.

Rupar Hilda in Mica s sodelavci

 • web design

  Izdelava in oblikovanje spletne strani

 • Close Popup

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Close Popup
  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Pozdravljeni, ta spletna stran za pravilno delovanje uporablja osnovne piškotke, ter piškotke za sledenje, ki spremljajo vaše delovanje. Slednji bodo delovali samo, če se boste s tem strinjali.

  Piškotki, brez katerih stran ne bi pravilno delovala.

  Nujni piškotki
  Piškotki, brez katerih stran ne bi pravilno delovala.

  Decline all Services
  Save
  Accept all Services